Onze opleiding, het Sormen Mentale Rekenkunde Programma, is in januari 2012 opgericht in Nijmegen. Sormen Mentale Rekenkunde, is een mind building programma voor kinderen van 4 tot 14 jaar die voordelen heeft voor de kinderen. Enkele van deze voordelen zijn een hogere concentratie, intensieve geheugenontwikkeling, snelle mathematische vaardigheden en zelfbeeldstijging.

Passie en kennis

Onze docenten en trainers werken met een mentaal rekencertificaat; het met passie lesgeven aan de leerlingen die van wiskunde houden. Zij streven ernaar wiskunde leuker en interactiever te maken door middel van figuren en objecten.

Sormen Mentale Rekenkunde. Door wiskunde onderdeel te maken van het leven van een kind en met de hulp van gecertificeerde docenten en vertegenwoordigers, vormt de Abacus training een revolutionaire manier in de vorm van wiskunde lesgeven in Nederland.

Bewust oog voor de toekomst

Sormen Mentale Rekenkunde is niet opgericht met een winstoogmerk, maar is zich bewust van de grote investering in de toekomst, door kwaliteit van wiskunde onderwijs voor de nieuwe generaties te verbeteren.

En wij als Sormen familie zeggen; Opgeleide kinderen, zorgen voor een beter morgen …